top of page

OVER ONS

Wij zijn jouw one-stop bestemming voor alles wat met creativiteit te maken heeft. Als een toegewijd team van experts richten we ons op drie belangrijke pijlers: grafische vormgeving, videoproducties en marketingtools. Wij zijn trots om bedrijven te kunnen helpen hun visuele identiteit te versterken, hun merk te laten groeien en hun verhalen te vertellen op een manier die blijft hangen.

Waarom RM Creative Studios

Wij zijn geen groot massabedrijf, maar juist een creatieve broeiplek waarbij persoonlijk contact belangrijk is om jouw visie tot leven te brengen. De lijnen zijn kort en daardoor kan er snel gehandeld worden. Wij zorgen voor begeleiding van A tot Z en gaan samen met jou aan de tekentafel zitten om iets buitengewoons te creëren. Jouw merk is ons canvas, en we kunnen niet wachten om er iets buitengewoons op te creëren! Omdat wij toegankelijk willen zijn voor iedereen, zijn wij ook inzetbaar voor particulieren.

 

Wie zijn we?

Ritchie Kiel-Clayton en Marja Boender hebben hun krachten gebundeld en hun liefde voor creativiteit samengebracht onder één naam: RM Creative Studios. Marja haar roots liggen voornamelijk bij DTP/grafisch vormgeving en is daarnaast ook inzetbaar voor videoproducties en copywriting. Ritchie, native UK en NL, zijn roots liggen voornamelijk bij marketing, videoproducties en copywriting en is daarnaast ook inzetbaar voor o.a. voice-overs en presentaties. Samen vormen zij een perfect team om jou te helpen met de visuele identiteit van jouw bedrijf.

 

Wat doen we?

Aangezien RM Creative Studios in het dierenrijk te vergelijken is met een duizendpoot, is het lastig om hier een kort en bondig antwoord op te geven. Wij houden ons onder andere bezig met de volgende onderwerpen.

 

Grafisch vormgeven

- Logo (+ optioneel een complete huisstijl)

- Ontwerp stickers en drukwerk (flyers, visitekaartjes, posters, relatiegeschenken etc.)

- Ontwerp binnen- en buitenreclame

 

Marketingtools

- Online advertenties (vorm gegeven)

- Sociale media uitingen

- Copywriting

 

Videoproducties

- Product- en dienstvideo’s

- Informatieve uitleg video’s

- Impressies en promo’s

- Bedrijfsvideo's

- Videoclips (bijv. muziekvideo)

Ritchie

Marja

Marja

Dirk
(de 
dirkteur)

Dirk
bottom of page