top of page

MARKETINGTOOLS

MARKETINGTOOLS

Zodra je voor je bedrijf een mooie huisstijl hebt en al je drukwerk is compleet, komt de volgende stap aan bod. Naast deze belangrijke elementen is social media tegenwoordig een hele belangrijke factor in het uitdragen van je bedrijf. Wij helpen je graag bij het ontwerpen van de juiste marketingtools en zorgen dat er één lijn getrokken wordt naar aanleiding van de huisstijl en visie die bij jouw bedrijf hoort en past. Naast het ontwerpen van deze marketingtools vertellen we je hoe je deze gemakkelijk zelf kunt inzetten en kunnen we je ook ondersteunen met een stukje copywriting.

Voorbeelden tools voor social media:

- Instagram Feed, Story's en Highlights

- Facebook posts, profielfoto en omslagfoto

- LinkedIn posts, profielfoto en omslagfoto

- Website tools 

Copywriting

Elk bedrijf heeft een eigen visie en een uniek verhaal

 

Heeft jouw bedrijf moeite met het vertellen van dit verhaal? Te veel stof om het punt duidelijk over te brengen of juist te weinig stof, en niet genoeg inspiratie voor meer? Wij weten hoe we verhalen moeten vertellen, wij kunnen je hier bij helpen.

 

“Leg in een paar honderd woorden uit waar jouw bedrijf voor staat.” Het lijkt simpel, maar het kan behoorlijk lastig zijn. RM Creative Studios helpt jou bij het onder woorden brengen van jullie bedrijfsmissie.

 

Neem contact met ons op om al jouw wensen op het gebied van copywriting te bespreken. Wij denken graag met je mee. Samen zorgen we dat je de concurrentie voorbij sprint.

bottom of page